Paljon on riittänyt järjestelemistä käytännön asioissa, ei niinkään Italian päässä vaan täällä Suomessa.  Italian Umbriassa meitä odottaa valmis asunto ja siellä käytännön asiat ovat jo kunnossa.  Täällä Suomen päässä on riittänyt puuhastelua.

Suuri asia oli tietty saada asiat järjestykseen työnantajan kanssa, sapattivapaan pituus ja pitämättömät lomat sovittua siten että vapaasta saadaan mahdollisimman pitkä.  Nyt on kaikki kunnossa!  Paluupäivä töihin on Elokuun 16. päivä vuonna 2011.

Nyt kaduttaa että olen niin monen yrityksen kanta-asiakas: osoitteenmuutoksia on tullut tehtyä paitsi Itellaan myös kirjakerhoon, Marimekkoon, BodyShoppiin, S-ryhmään, Keskoon, Stokkalle, Instruun, WWF:ään, Unicefiin, Kummeille, SPR:lle ym., ym.  Kaikkiin postinjakelun keskeytysilmoitus.  Onneksi on netti!

Nyt on myös 75-vuotias äitini Ovi Sharen, Facebookin ja Skypen käyttäjä!  On se hienoa että yhteydenpitoon on nykyään niin monta kanavaa!

Kahden viikon päästä lähtee laiva, ja nyt jo kyllä hieman jännittää.  Italin ympäristö ja kulttuuri ei sinällään jännitä koska se on jo suht' tuttua, mutta miltä mahtaa tuntua olla poissa töistä yli vuoden?